luni, 14 octombrie 2013

Titanium / Pavane (Piano/Cello Cover) - David Guetta / Faure - ThePianoGuys

7 comentarii:

Anonim spunea...

UNCHAINED MELODY - Richard Claiderman .
THEO & HARA BAND - N-am stiut ( instrumental )

Liliana Daniela Gîndilă spunea...

pentru Anonim,

O sa te botez din Iulian in Lilian, cred ca e mai bine decat "anonimul celebru" :)....

Anonim spunea...

Da'boteaza-ma cum vrei tu , numai numeste-ma cumva ... Poti sa-mi spui " piticule " - este in antiteza cu " anonimul celebru " si reflecta numai bine statutul meu ... Iar Theo & Hara Band este o formatie aparte , care imbina genul pop cu hause . Membrii ei sant de la tine , din Arad . Theo Mihai Catarov este interpretul cunoscutei melodii " Unde santeti prietenii mei " Perla albumului o constituie insa melodia " N-am stiut " pe text de Theo , dar in esenta constituind o prelucrare pe linia melodica a unei melodii instrumentale ecuadoriene , ce se regaseste in albumele celebrei Yma Sumac Wambra . Este o melodie sfasietor de frumoasa , trista , linistită . Desi o vei gasi mai greu si o vei descarca cu dificultate si doar contra cost de pe albumul Theo&Hara Band -ea merita orice sacrificiu ! Crede-ma ! Si nu interpreta ca fac imixtiuni in preferintele tale muzicale , doar ma pliez pe gusturile tale si cu tot respectul si consideraţia imi permit sa-ti fac doar o modesta recomandare . Iar daca nu reusesti sa ajungi la aceasta minune orchestrata - adica la"N-am stiut" INSTRUMENTAL , atunci hai sa ascultam impreuna " Semnal M " cu nemuritoarea " Vad la fereastra ta " numita si" Romanta " . Si ei sunt tot de la tine si fac parte din tineretea noastra ... Vezi , mai bine decat sa ne certam toata ziua , din orgolii si principii , ori sabloane si stereotipuri sociale omniprezente - mai bine ascultam impreuna muzica tineretii noastre si visam cu ochii deschisi la tot ce-a fost in viata noastra odată ...
Cu stima !

Anonim spunea...

Mulţumesc ptr.numele dedicat si duplicat din numele tau ! Imi place ! Ma consider privilegiat si sunt onorat sa-l primesc si sa-l port !
Cu stimă !

Anonim spunea...

Mititico ( adica tu ) , uneori mai fac greseli , in graba editarii . Nu am vrut sa scriu Arad , ci Ardeal - in textul anterior . Iti doresc o zi insorita si vesela ! Sa fii cuminte si astazi la scoala , sa nu fugi de la orele de curs , sa te joci frumos cu mititeii ceilalalţi , sa nu fumezi , sa vii repede acasă ! Ai inteles ? Eiiiiiiiiii !

Liliana Daniela Gîndilă spunea...

Ca sa ai mai mult spatiu de exprimare libera si plastica, iti recomand una din adresele mele de e-mail:lilianagindila@gmail.com
Nu de alta dar chiar nu-mi doresc ca acest blog sa fie motiv de harjoneala creativ artistica.
Cat despre " botez" as vrea sa stii ca Lilian chiar exista si s-a nascut in Basarabia. Lui, inca ii pastrez un anumit respect colegial. Speram sa fie el cel care are chef de conversatie pe orice fel de tema. Stiu ca este foarte priceput in ale scrisului. In plus, el este mai tanar cu 10 ani. De unde clar si interesul pentru o alta generatie, o alta mentalitate asupra lucrurilor si a vietii in general. Sper sa folosesti adresa de e-mail. Nu-ti promit ca o sa-ti raspund vreodata.

Anonim spunea...

Nu imi insusesc termenul " harjonela " Consider ca si pe blog , la fel ca in viata , trebuie sa ramanem ceea ce suntem , fara artificii , incruntari si aroganta , aparente nejustificate , etc . Si mai este ceva : "Confide recte agens " adica comporta-te corect ca sa primesti corectitudine ... Iti promit ca nu o sa te caut niciodata aici ori pe adresa ta mail . Poti sa o stergi linistita . Nu avem nimic a ne spune !