miercuri, 13 mai 2009

Am implinit 40 de ani!


Mulţumesc tuturor pentru frumoasele urări. Tot binele din lume si vouă. Gânduri bune şi fericire.

3 comentarii:

starchim01 spunea...

Nu contează întârzierea cu care se face urarea,important e să fie din inimă,și să fie primită:La mulți ani,și să ai parte de multă fericire tu și familia ta.Eu am împlinit 37 (10.04)

AncaT spunea...

ti-am mai lasat scris si pe skype, dar cum nu stiu daca ai vazut, iti urez LA MULTI ANI!! sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata si fie ca Cel de sus sa te ajute sa-ti indeplinesti toate visele!!

adela spunea...

cu intarzierea nu mai conteaza:-))))sunt un picut cam intarziata dar macar acum am timp berechet sa stau sa iti urez LA MULTI ANI, dar mai ales sanataaatee ca sa te poti bucura de toate lucrurile pe care ti le doresti sa le faci! nu am mai intrat de mult pe blogul tau desi ma tot gandeam la tine ce mai faci, dar pana acum o saptamana lucram de la 9 dimineata pana la 8 sau 9 seara :-))))nu prea aveam timp de nimic altceva. Sper ca postezi niste poze din concediu, oriunde te duci si mai reusim sa vorbim dupa-masa pe net???? Inca o data iti urez multa sanatate ca de restul nu ma indoiesc ca te poti ocupa singura he he
:-*