luni, 17 noiembrie 2008

Ploua

Plouă. Vreau să plec. Vreau în ţările calde. La soare. Să fie cald şi să mă bucur de lumină. Aş vrea să am forţa financiară ca în fiecare toamnă să plec. Exact ca păsările călătoare. Gata, vine frigul, hai să plecăm. Facem bagajele şi plecăm la vila din "Malibu"( hai fie si-n alta parte). Sa stau intinsa pe un sezlong si sa impartasesc secrete din viata mea tumultoasa,cu ea, confidenta mea, sincera mea si credincioasa mea prietena. Cum i-ar placea ei sa auda:"- Cu cea mai buna prietena a mea". Si asa o sa-i spun, daca ea vrea .
N-am fost niciodata de acord sa fac clasificari in ceea ce priveste latura umana.
Adica cum cea mai buna, cel mai bun....Cred ca o sa ma repet la infinit cu chestia asta.
Ca de altfel nici cu expresia venita din anumite trairi ale noastre: ...cica te iubesc mult, draga mea. Si normal, ca io rid la faza asta. Cum e aia:- mult? Poti si putin? Hai sa vedem cum o fi sa iubesti mult sau putin-si care-i unitatea de masura a iubirii?( -No! ...si eu vreau sa ma marit.... -Pai cine sa ma ia? Cu atatea talente si pretentii.....Da.noroc cu mine, care ma inteleg. Eu ma iubesc si asa pretentioasa si plina de ifose. Si cu magazinele on line de unde poti sa cumperi orice si de orice marime. De la incepatori la avansati). Dar sa nu aberam prea tare pe aceasta tema.
Sa revenim la modul in care ti se pune o stampila, conform standardelor umane. Da suntem marcati. Acum fiecare intelege ce vrea din asta. Pina nu te cunoaste, te-o si categorisit. Toti isi dau cu parerea despre cine esti si cum esti. Treaba lor. Nu-i asa?
Important este sa ajungem la performanta de a ne cunoaste pe noi insine si poate, poate dupa aia sa indraznim sa ne dam cu parerea despre altii. Pana sa ajungem la discutii de iubire si de care,cum traim in iubire, mai avem mult de experimentat. Adica, eu zic ca stim cand iubim si nu prea e nevoie de marturisiri celebre si copiate sau furate de prin filme sau carti. Asta iar e o chestie de-aia cand mimezi......'smul ; mimezi ceva ce e de mimat in pat sau pe linga , in functie de imaginatia fiecaruia. Doamne trebuie sa ma opresc cu aceste scrieri...suntem in post. Fiecare cu ce-l doare. Tot asa se intampla...tot in post. Oare de ce ne trebuie atunci cand n-avem voie? Si de ce e mai bun orice ce e de furat, sau de la altul? Frumos nu-i asa? Asta da subiect. Pacat ca n-am chef sa scriu acum despre asta.
Trimiteți un comentariu